Nädalavahetus autospordis: Eestis võisteldakse viiel alal, arvukalt eestlaste välisstarte

Maastikusõiduhooaeg jätkub Lõuna-Eestis. Foto: Pille Russi

Nädalavahetusel võisteldakse Eestis rallis, kardispordis, maastikusõidus, superkrossis ja e-autospordis ning arvukalt eestlasi stardib välismaal.

Terminal autoralli Eesti meistrivõistlused jätkuvad reedel ja laupäeval sõidetava Humus Paide Rallyga. Start antakse reedel kell 16.00 Paide Teatri- ja Muusikamaja juurest ning finiš on samas laupäeval kell 17.53.

Kardispordi Eesti meistrivõistluste ja Balti karikavõistluste etapp ning Väino Allipere mälestusvõistlus toimub laupäeval Põltsamaa kardirajal. Kvalifikatsioonid algavad kell 10.40, esimesed eelsõidud 11.45.

Maastikuvõistlus Kotre Muda kuulub Eesti meistri- ja karikavõistluste ning rahva offroadi sarja. Nii laupäeval kui pühapäeval algavad võistlussõidud Otepää vallas Raudsepa külas kell 9.00.

Superkrossi karikavõistluste viies etapp Mobile Autokeskuse karikatele sõidetakse laupäeval Raassilla rajal. Esimene võistlussõit algab kell 11.30.

Pühapäeval algavad e-autospordis ringrajasõidu Eesti meistrivõistlused sarjas EVAL F4. Esimene etapp toimub Virginia virtuaalrajal.

Eesti karikavõistluste punktid drifti Street klassile on mängus võistlusel Street Madness, mis toimub pühapäeval Riias Bikernieki kompleksis.

Kiirendusspordi Euroopa meistrivõistlused jätkuvad Saksamaal Hockenheimringil 23.-25. augustini toimuva võistlusega. Eestlastest on osalemas Andres Arnover.

Drift Mastersi võistlussarja viies etapp toimub Rabocsiringil Ungaris reedel ja laupäeval. Eestlastest osalevad Kevin Pesur ja Oliver Randalu. Otseülekande info on avaldatud kodulehel.

Jüri Vips stardib IndyCari Portlandi etapil. Kvalifikatsioon algab laupäeval kell 22.00 (siin ja edaspidi Eesti ajad) ning võistlus pühapäeval samal ajal. Otseülekannet näitab Go3 Sport Extra.

Arvo Kask ja Mart Tikkerbär võistlevad laupäeval Soomes Kouvolas rallikrossi RX Master etapil.

MM-punktid on mängus vormel 1 sarjas, kus Hollandi GP kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval kell 16.00 ja võistlus pühapäeval kell 16.00. Otseülekannet Zandvoortist näitavad Go3 Sport Extra ja F1 TV.

MOMU Mootorispordimuuseumis toimub 25. augustil algusega kell 10.00 garaažimüük ja kirbukas.

LOE KA NEID UUDISEID:

22. august 2024

Noored Roolis naasis suvepuhkuselt pingelise võistlusega Kulbilohu rallikrossirajal

Eelmisel pühapäeval sõideti Kulbilohu krossirajal Noored Roolis sarja neljas etapp, mis pakkus põnevat vaatamist kõikides vanuserühmades. Nooremas vanuserühmas poiste...
22. august 2024

Humus Paide Rallyle registreerus teist aastat järjest üle 100 võistluspaari

Reedel, 23. augustil antakse Paide Teatri- ja Muusikamaja kõrvalt start järjekorras 21. Paide rallile. Humus Paide Rally on Terminal...
21. august 2024

Eestlased võitsid Smiltenes kõik veokiklassid. “Ehkki eestlased võitsid, elas Läti publik sõbralikult kaasa.”

Inten autokrossi Eesti meistrivõistluste Smiltene etapil Lätis võitsid kõik veoautoklassid eestlased. Klassis GAZ-53 oli parim Heigo Ojasaar, teine lätlane...
20. august 2024

Kardispordi Rotax Nordicu meistriteks krooniti Ljubimov ja Sei

Lätis 333 Balti-nimelisel rajal peetud Rotax Nordicu viimane osavõistlus meelitas kohale seitsme riigi sportlased, Rotaxi brändi omanikud ning rahvusvaheliselt...