Red Bull Car Park Drift on Eestis tagasi, augustis võisteldakse Tallinnas

Eelmise Red Bull Car Park Drifti võistluse võitis Michael Reiljan. Foto: Pille Russi

Red Bull Car Park Drifti võistlus toob 17. ja 18. augustil Tallinnasse Unibet Arena parklasse kokku Eesti paremad driftijad.

Võistlus koosneb trikisõidust ja driftimisest. Hindamine toimub sarnaselt driftivõistlustele – kolm hindajat, kes hindavad lisaks tavapärastele kriteeriumitele erinevate trikkide sooritamist, auto välimust ja show´d. Red Bull Car Park Driftile on osalema lubatud kõik taga- ja nelikveolised sõidukid, mis suudavad kogu platsil oleva takistuste raja läbida driftides.

2022. aastal toimus Red Bull Car Park Drift Eestis esmakordselt Porsche Ringil Pärnus, kus krooniti võitjaks Michael Reiljan. Teisele koha sai Oliver Randalu ja kolmanda Margus Mangus.

“Red Bull Car Park Drift pakub adrenaliini nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele. See formaat mitte ainult ei tõsta esile tipptasemel driftisõitjaid, vaid annab ka tavaliste tagaveoliste autodega sõitjatele võimaluse näidata oma oskusi,” kommenteeris Reiljan.

17. augustil toimuvad kvalifikatsioonid ja 18. augustil finaal. Osalema pääseb 40 sõitjat ja finaali pääseb vaid 16 parimat sõitjat. 

Üritus algab 12:00 ja pilet kehtib mõlemal päeval. Pilet maksab eelmüügis 15 ja kohapeal 25 eurot. Alla 16aastasele sissepääs on sissepääs tasuta.

Rohkem infot ürituse kohta ja piletid redbull.ee/carparkdrift 

LOE KA NEID UUDISEID:

29. august 2024

Nädalavahetus autospordis: kahel alal selguvad Eesti meistrid

Nädalavahetusel selguvad kahel autospordialal Eesti meistrid, kuid toimub palju muudki põnevat. Crosskartide rallisprindi Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse laupäeval,...
28. august 2024

Ruudi Reinumägi saavutas superkrossi noortearvestuses topeltvõidu

13aastane Ruudi Reinumägi võttis superkrossi karikasarja viiendal etapil Raassilla rajal Mobile Autokeskuse karikatele noorteklassis topeltvõidu. Reinumägi (Ford Puma) oli...
28. august 2024

Kevin Pesur: Drift Mastersi viimasel etapil paneme kõik välja

Eesti tippdriftija Kevin Pesur ütleb, et Drift Mastersi sarja eelviimase etapi tulemus Ungaris ei vastanud ootustele, kuid püssi ei...
27. august 2024

EVAL F4 2024: avaetapil peremehetses Rainer Talvar

Virtuaalse vormelisõidu Eesti meistrivõistluste hooaeg algas Virginia rajal. Rainer Talvar andis märku oma plaanidest, võites nii kvalifikatsiooni, eelsõidu kui...