Alex Reimann saavutas Porsche Sprint Challenge’i PRO-AM kategooria hooaja esikoha

Alex Reimann saavutas Barcelonas kaks esikohta. Foto: meeskond

EST1 Racingu esisõitja Alex Reimann võitis Porsche Sprint Challenge Southern Europe´i hooaja kokkuvõttes PRO-AM kategooria ja lõpetas Sport-divisjonis kolmandal kohal.

Circuit de Barcelona-Catalunya rajal toimunud seitsmendal ja kaheksandal etapil võitis Reimann PRO-AM kategoorias mõlemad sõidud ning üldarvestuses olid tema kohad vastavalt 17. ja 15.

Venetsueela võitleja Javier Ripoll Jr, kes esindas samuti EST1 Racingu värve, suutis tehniliste probleemide kiuste siiski lõpetada Club-divisjoni hooaja kolmandal kohal AM grupis.

EST1 Racingul oli seekord väljas ka kolmas auto koos Itaalia sõitja Angelo Fontanaga, kes lõpetas võistlused Club-divisjoni kuuenda ja teise kohaga.

EST1 Racing pühendas hooaja ja võidud lahkunud sõbrale Urmas Lindmale, kelle mälestuseks kandsid tiimi liikmed “EST1 vastu vähile” loosungit. Võidud ja tiitlid olid tiimi austusavaldus Urmas Lindma ja iga vähi vastu võitleva inimese julgusele.

Järgmisena valmistub EST1 Racing Porsche Carrera Cup Beneluxi hooajaks, mis algab 9. mail Spa rajal Belgias. Enne seda osaleb meeskond mitmel kestvussõidul Euroopas.

LOE KA NEID UUDISEID:

9. mai 2024

Nädalavahetus autospordis: kolm võistlust Eestis ja arvukalt eestlasi võistleb välismaal

Nädalavahetusel võisteldakse Eestis kardispordis, krossis ja maastikurallis, mitmed eestlased stardivad välismaal. Kardispordi Eesti meistrivõistlused algavad LaitseRallyPark´is reedel ja laupäeval...
9. mai 2024

Inten autokrossi Eesti meistrivõistlused algavad Raassillal, kavas ka rahvakross, driftishow ja kontsert

Inten autokrossi Eesti meistrivõistlused algavad laupäeval, 11. mail Raassilla rajal, kus toimub ka rahvakrossivõistlus ning päeva lõpetab driftishow ja...
9. mai 2024

VIDEO. Ida-Virumaal toimub maastikuralli MudEst Rallyraid

Laupäeval, 11. mail toimub Ida-Virumaal maastikuralli MudEst Rallyraid, mille lisakatsed sõidetakse Sirgala karjääris. Kavas on kaks lisakatset, millest esimese...
9. mai 2024

Kardispordi Eesti meistrivõistlused algavad LaitseRallyPark´is

Reedel ja laupäeval sõidetakse kardispordi Eesti meistrivõistluste avaetapp LaitseRallyPark´i kardirajal, kus möödunud aasta suve lõpus ja sügisel peeti raja...