Laupäeval toimub LaitseRallyPargis driftifestival Drift Factory Matsuri

Laupäeval toimub LaitseRallyPargis driftifestival. Foto: LaitseRallyPark

Laupäeval, 19. augustil korraldab Eesti driftitiim Drift Factory LaitseRallyPargis driftifestivali Drift Factory Matsuri.

Kavas on driftisõidud kahel rajal, hobiautode näitus, võimalus sõita karti, külastada Eesti suurimat vanaautode muuseumit, proovida sõidusimulaatorit, kogeda driftielamust driftitaksos ja palju muud. 

Matsuri, mis on pärit Jaapanist, toob rajale korraga rohkem autosid kui tavalised kaks. Paralleelselt on avatud ka kaks rada – klassikaline LaitseRallyPargi hüppega formaat ning korralik platsidrift.

Esimene Drift Factory Matsuri toimus eelmise aasta oktoobris, kuid nüüd on üritus tulemas korraldaja kinnitusel veelgi suurem. Eelmise aasta kohta ütleb korraldaja Birgit Saar järgmist: “Sõitjate tagasiside oli äärmiselt positiivne. Neile meeldis just see, et rajal sai sõita rohkem kui kaks autot korraga. Minu mäletamist mööda oli platsil hetk, kus driftisid viis autot järjest, milline vaatepilt!”

Päeva juhib Sten Padar. Kohapeal on toitlustus ning palju tegevusi kogu perele. Kõigil külastajatel on võimalus uudistada ka boksialas. “Matsuri driftiformaat on igati põnev, sõidud on intensiivsed ja rajal on kogu aeg palju autosid,” kommenteeris ürituse juht ja Drift Factory Semipro sõitja Simon Suvemaa.

Üritus toimub 19. augustil LaitseRallyPargis. Algus on kell 11.00, väravad avatakse pealtvaatajatele kell 10.00. Piletid on müügil ainult kohapeal. Pilet maksab 10 eurot ning kuni 12-aastased (k.a) lapsed pääsevad üritusele tasuta. Rohkem teavet ürituse kohta leiate sotsiaalmeedia lehelt Drift Factory.

LOE KA NEID UUDISEID:

26. juuli 2024

Champions of the Future Academy kardisarja viiendal ja kuuendal etapil on stardis neli eestlast

Champions of the Future Karting Academy sari jõuab eeloleval nädalavahetusel poole peale. Hooaja eelmised etapid on toimunud Itaalias ning...
26. juuli 2024

Drift Factory Openil jõudsid poodiumile kõigi kolme driftiklassi autod

Drift Factory LaitseRallyPark´is korraldatud võistlusel, kus erinevate driftiklasside autod võistlesid ühises arvestuses, jõudsid poodiumile kõigi kolme klassi esindajad. Finaalsõidud...
25. juuli 2024

Nädalavahetus autospordis: viis võistlust Eestis ja mitmed eestlased võistlevad välismaal

Nädalavahetusel toimub Eestis viis autospordivõistlust, neist kaks Tartus. Mitmed eestlased võistlevad välismaal. Kiirendushooaeg jätkub laupäeval Tartus Ülenurme lennuväljal Speedest...
25. juuli 2024

Autoralli EM-sari liigub tagasi asfaldile, Roomas tuleb starti 90 autot

Juulikuu viimasel nädalavahetusel toimub Itaalia pealinnas Roomas autoralli Euroopa meistrivõistluste (ERC) viies etapp, kuhu registreeris kokku 90 ekipaaži. Tegemist...